Bestel hier uw GRATIS tickets

CamperExpo is van 21 t/m 23 maart in Expo Houten (Utrecht) en biedt schitterende campers van vele merken, nieuw én jong gebruikt. Daarnaast handige accessoires, camperbouw, interessante camperbladen en de allernieuwste snufjes en toepassingen voor de camper. En natuurlijk informatie over de mooiste camperplaatsen en bestemmingen in Nederland, Europa en verder! Voor vakantie of weekend weg!

Met ruim 12.000 échte campervrienden en 100 exposanten is de CamperExpo de meest complete Camperbeurs. Fabrikanten, importeurs, dealers, toeleveranciers, clubs en verenigingen brengen een gevarieerd aanbod. Professionals, liefhebbers en gebruikers delen hun ervaringen en geven tips, informatie en advies.

Dit jaar is de CamperExpo uitgebreid met de E-Bike Expo met een keur aan elektrische fietsen, fietsroutes en fietsvakanties. Natuurlijk met handige accessoires, fietsbenodigdheden en fietsadvies. Kom kijken, vergelijken en uitproberen op Het Grote Fietsparcours.

Iedere bezoeker ontvangt bij een consumptie gratis heerlijke verse appeltaart, u aangeboden door Vermaat. Een bezoek aan één van de vele terrassen op de Expo meer dan waard!

Na een bezoek aan de 5e editie van de CamperExpo, 21 tot en met 23 maart in Expo Houten (Utrecht), bent u in één dag weer volledig op de hoogte!

Bestel hier uw GRATIS tickets